Înscrie-te la Hackatonul LSTGM și observă cum ideea ta prinde viață împreună cu una dintre companiile de top!
Dacă tu și încă câțiva prieteni de-ai tăi aveți o idee ce credeți că are super potențial, înscrie-te la hackaton și dovedește companiilor că ideea ta chiar merită să fie adusă în realitate.
Tematicile de anul acesta sunt:
Echipele: Fiecare echipă trebuie să aibă între 3 și 4 participanți, dintre care cel puțin 50% să fie studenți ai UMFST.
Scrisoarea de motivare: Aceasta trebuie să includă:
Înscrierea: Termenul limită pentru completarea formularului de înscriere este 15 noiembrie. Selecția echipelor va avea loc prin întâlniri online, pe 18 și 19 noiembrie, în fața companiilor partenere. Cele mai bune proiecte vor fi selectate.
Prezentarea conceptului: Prezentarea trebuie să fie cât mai creativă, de preferat folosind suport vizual (videoclip, prezentare PowerPoint etc.) pentru a explica clar ideea.
Dezvoltarea conceptului: Echipele selectate vor avea 4 săptămâni pentru a dezvolta conceptul împreună cu compania parteneră. Colaborarea va include cel puțin 2 ore pe săptămână, stabilite de comun acord cu compania.
Competiția finală: Pe 12 decembrie, echipele care au trecut de selecție își vor prezenta proiectul dezvoltat împreună cu compania parteneră.
Premiul: Echipa cu cel mai bun proiect va câștiga un premiu de 800 de euro.
Ai timp până în data de 15 noiembrie 2024 să trimiți o scrisoare de motivație în care să te prezinți pe tine, echipa ta și outline-ul general al proiectului.
Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te acum. Marele premiu pentru echipa câștigătoare este de 800 de euro!
Suntem integratori de sisteme și soluții tehnice în domeniul instalațiilor electrice, HVAC, sanitare și al automatizărilor pentru industrie, infrastructură și segment terțiar.
De peste 75 de ani, suntem parteneri de încredere pentru clienții noștri și implementăm proiecte folosind cele mai avansate standarde și tehnologii.
În 2007, am devenit parte a grupului VINCI Energies, divizia de energie a Grupului VINCI, jucător mondial în piața construcțiilor și concesiunilor.
Într-o lume aflată în continuă schimbare, VINCI Energies se concentrează pe accelerarea implementării noilor tehnologii și sprijinirea a două schimbări majore: transformarea digitală și tranziția energetică.
Prin proiectele în care sunt implicate, unitățile noastre de business sporesc fiabilitatea, siguranța și eficiența infrastructurii energetice, de transport și comunicații, a facilităților industriale și de producție, precum și a clădirilor rezidențiale.
Activitățile noastre răspund, în esență, unei ambiții pentru performanța generală – nu doar tehnică, economică și financiară, ci și socială, societală și de mediu înconjurător – ceea ce ne determină să integrăm aceste provocări în toate proiectele noastre.
Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții prin produsele Bosch. Tehnologia de ultimă generație și dezvoltarea durabilă stau la baza companiei noastre.
Acționând într-o manieră responsabilă din punct de vedere economic, ecologic și social, dorim să îmbunătățim calitatea vieții oamenilor și să protejăm mijloacele de trai ale generațiilor prezente și viitoare. Obiectivul nostru este de a face energia regenerabilă mai accesibilă, iar mobilitatea și mai sigură, mai curată și mai economică, precum și să dezvoltăm produse ecologice pentru întregul spectru.
Compania îşi foloseşte expertiza în tehnologia de senzori, software şi servicii, precum şi propriul cloud IoT, pentru a oferi clienţilor soluţii conectate integrate dintr-o singură sursă. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată, prin intermediul produselor și soluțiilor care fie conțin inteligență artificială (IA), fie au fost dezvoltate sau fabricate cu ajutorul acesteia.
Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea durabilă și conectată a oamenilor și a bunurilor. Fondată în 1871, compania de tehnologie oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru vehicule, utilaje, trafic și transport. În 2023, Continental a generat vânzări de 41,4 miliarde EUR și are în prezent aproximativ 200.000 de angajați în 56 de țări.
În perioada 1999 – 2023, Continental a investit peste 2,3 miliarde de euro în operațiunile sale din România, unde toate cele trei sectoare de grup ale corporației sunt reprezentate. Compania are cinci unități de producție și patru centre de cercetare și dezvoltare în orașele Timișoara, Sibiu, Carei și Iași. Continental are de asemenea un centru de distribuție a anvelopelor în București. Compania a angajat peste 20.300 de colegi până la sfârșitul anului 2023, dintre care mai mult de o treime sunt ingineri.
Continental Sibiu produce anual aproximativ 40 de milioane de unități de control electronic. Produsele dezvoltate, testate și fabricate la Sibiu includ sisteme inteligente de frânare, sisteme de asistență la conducere sau sisteme de conectivitate. În prezent, Continental Sibiu are peste 4000 de angajați. Împreună, ei combină cunoștințele în dezvoltarea de software și hardware, experiența de proiectare și simulare, inovația în inteligența artificială, big data și procesele de producție.
Descoperă Continental Sibiu: Video prezentare
Noi, Delgaz Grid suntem o companie a grupului E.ON România, primul distribuitor integrat de energie electrică și gaze naturale din România.
Operăm o reţea de gaze naturale cu lungimea de peste 24.000 km, respectiv o reţea de electricitate de peste 83.000 km.
Oferim clienților noștri o interfață unică pentru gestionarea întreruperilor, pentru racordarea la rețea și alte servicii legate de activitatea de distribuție energie electrică și gaze naturale. Totodată, crearea unei singure interfeţe pentru domeniul distribuţiei contribuie la dezvoltarea relaţiei cu autorităţile şi cu partenerii contractuali.
Distribuim energie clienților noștri, creștem nivelul lor de satisfacție, protejând mediul, biodiversitatea și ecosistemele și promovând bunele practici pentru reducerea efectelor schimbărilor climatice, riscurilor de accidentare și îmbolnăvire, având angajați mulțumiți și respectând cerințele legale și de reglementare, alte cerințe sau standarde aplicabile activităților și serviciilor noastre, precum și prin promovarea tehnologiilor noi ca participant activ la tranziția energetică.
Dacă vrei să fii la curent cu toate noutățile sau să fii primul care se înscrie ca voluntar la cele mai iubite proiecte!